Skyddsfilm

PremiumShield

Det bästa skyddet är det som inte syns

Idag är så gott som alla fordon lackerade på ställen som utsätts för dagligt slitage. När hunden hoppar in, när barnvagnen ska ut eller när man transporterar golfbagen är det lätt hänt att man skaver på lacken. Repor och stenskott kan orsaka stora skador på bilen vilket avsevärt minskar dess andrahandsvärde.

  • PremiumShield® 8 mil – Ger ett optimalt skydd mot stenskott, repor, förslitningar, insekter som etsar sig fast samt andra skador från miljön. Utan att synas skyddar den lackade ytor mot repor, stenskott och liknande slitage. Filmen fäster på alla blanka ytor och går lätt att byta ut vilket besparar dig stora kostnader för omlackering Detta är den vanligaste filmen som passar de allra flesta. 5 års garanti*.
  • PremiumShield® Elite 8 mil – För den kräsne. Filmen ger ett optimalt skydd mot stenskott, repor, förslitningar, insekter mm och är dessutom ännu klarare och har en glattare mer motståndskraftig yta. Livstids garanti**
  • PremiumShield® Matte 8 mil – Ger samma optimala skydd men med en matt finish. Finns ej i Elite. 5 års garanti*.
  • PremiumShield® 12 mil – Är en extra kraftig film som främst används för att skydda nederkanten av vindrutor på bussar, men även på särskilt utsatta ytor som lyktor, dimljus och extraljus t.ex. vid mycket grusvägskörning.

* Garantin avser materiella defekter i filmen.

** Så länge den ursprunglige köparen äger fordonet.

Vi lämnar 5 års garanti på både arbete & material