Interiör

Insidan på din bil är minst lika viktig som utsidan, därför är det viktigt att ta hand om den. Det är lätt hänt att interiören på bilen skadas. Vi har lång erfarenhet och stora kunskaper inom interiör och hur olika typer av material bör behandlas.

Vi erbjuder:

  • Läderbehandling – vi rengör och behandlar läderinredning
  • Läderreparation – vi lagar skador och brustna sömmar
  • Infärgning – vi färgar om olika typer av läder
  • Reparation – vi åtgärdar olika textil- och vinylskador
  • Textilimpregnering – vi ger dina textilier ett skydd

Textil- och vinylreparation

Vi gör underverk på din skadade textil och kan vi fräscha upp de flesta förekommande material i en bil Att ta hand om slitage eller trasiga sömmar på säten och dynor, och åtgärda oönskade brännmärken är vi proffs på. Vi reparerar även skadad vinyl av olika slag.

De allra flesta material går på något sätt att reparera om olyckan skulle ha varit framme. Slitage, Skrapmärken, hål, fläckar och solblekningar är bara ett urval av det som går att reparera.

Cabriolet- och textilimpregnering

Impregnera dina textilier för att få ett säkert skydd mot fläckar och spill. Vår impregnering har vatten- och fettavvisande egenskaper. Den består av bundet fluor som gör att den varken påverkar eller påverkas av omgivningen. Med andra ord blir dina textilier mycket enklare att hålla rena. Inte heller damm och torrsmuts fastnar lika lätt. Det bästa är så klart att skydda din inredning innan några fläckar uppstår, men har olyckan redan varit framme rengör vi textilen på djupet tills det är helt rent, sedan applicerar vi en impregnering.

Vi gör underverk på din skadade textil. Exempelvis kan vi fräscha upp exklusiva tyger som Alcantara och Mocca, ta hand om slitage eller trasiga sömmar på säten och dynor, och åtgärda oönskade brännmärken. Vi reparerar även skadad vinyl av olika slag.